Επωασμένο Υπόστρωμα Πλευρότους 17kg

Περιέχεται "μυκήλιο" Pleurotus το οποίο έχει αποικίσει όλη την μάζα του υποστρώματος σε μια διαδικασία που λέγεται επώαση και διεξάγεται στους ειδικούς θαλάμους ελεγχομένων συνθηκών της μονάδας μας.

Προτεινόμενη περίοδος για το προιόν αυτό είναι από 1η Οτωβρίου έως τέλος Mαίου.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!
Σπαρμένο Υπόστρωμα Πλευρότους 18kg

Παστεριωμένο υπόστρωμα ειδικό για καλλιέργεια μανιταριών Pleurotus που βασίζεται σε ειδικά επεξεργασμένο άχυρο σιτηρών στις εγκαταστάσεις μας στην ΕΥΒΟΙΑ. Περιέχεται μυκήλιο Pleurotus υπό την μορφή σπόρου το οποίο ΔΕΝ έχει αποικίσει όλη την μάζα του υποστρώματος.

Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε ειδικά συμπιεσμένα μπλοκ με φιλμ ανθεκτικού πλαστικού έτοιμο για Χρήση. Προτεινόμενη περίοδος για το προιόν αυτό είναι από 1η Απριλίου έως 1η Οκτωβρίου.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!
Υπόστρωμα Λεντινούλα 2,5Kg

Αποστειρωμένο υπόστρωμα ειδικό για καλλιέργεια μανιταριών Λεντινούλα που βασίζεται σε μίγμα πίτουρου και πριονιδιών.

Περιέχεται μυκήλιο Lentinus edodes το οποίο έχει αποικίσει όλη την μάζα του υποστρώματος σε μια διαδικασία που λέγεται επώαση και διεξάγεται σε ειδικούς θαλάμων ελεγχομένων συνθηκών.

Εχει επωαστεί 4,5 ΜΗΝΕΣ. Τα μανιτάρια θα φυτρώσουν 5 ΗΜΕΡΕΣ μετά το άνοιγμα της σακούλας !!!

Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε αποστειρώσιμη σακούλα με φίλτρο απομόνωσης μικροβίων έτοιμο για Χρήση.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!

 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οπιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια της Διεύθυνσης. Για πληροφορίες: www.greekmushroomspawn.gr | Developed under the collaboration of internew