Μυκήλιο (σπόρος) Πλευρώτους 15lt

Αποστειρωμένος Σπόρος σόργου αποικισμένος με μυκήλιο Pleurotus ostreatus (διαθέσιμα ακόμη κατόπιν παραγγελίας Pleurotus pulmonarius, P.sajor caju, P. cornucopiae)  για ερασιτεχνική  καλλιέργεια μανιταριών.

Συντηρείται εκτός ψυγείου 3-4 ημέρες, εντός ψυγείου 3 μήνες.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!
Σπόρος ΧΡΥΣΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ 200g

Σπόρος από μανιτάρια του είδους Pleurotus citrinopileatus. Λέγονται αλλιώς και κίτρινα ή χρυσά πλευρότους. Εντυπωσιακά χρυσοκίτρινα μανιτάρια με ευχάριστο άρωμα λουλουδιών και καταπληκτική φρουκτώδη γεύση. Οδηγίες θα βρείτε πιο κάτω , δεν εσωκλείονται γραπτές οδηγίες στο προιον.
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!
Μυκήλιο (σπόρος) Λεντινούλας

Αποστειρωμένος Σπόρος σόργου αποικισμένος με μυκήλιο Lentinula edodes για  καλλιέργεια μανιταριών.

Συντηρείται εκτός ψυγείου 48 ώρες, εντός ψυγείου 3 μήνες.

Για 50 κιλά παστεριωμένου υποστρώματος.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!

Μυκήλιο (σπόρος) Φολιότα 200g

Αποστειρωμένος σπόρος σόργου αποικισμένος με μυκήλιο Pholiota Nameko για καλλιέργεια μανιταριών στο σπίτισας ή το σχολείο σας.

Οι φολιότες είναι είναι πεντανόστιμα και πανέμορφα μανιτάρια που καλλιεργούνται πολύ εύκολα σε κορμούς δένδρων και υποστρώματα με βάση το άχυρο.

Τα 200g είναι αρκετά για να κάνετε σπορά σε 6 κιλά υπόστρωμα. Διαβάστε τις οδηγίες καλλιέργειας.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ!


 

Το περιεχόμενο αυτών των σελίδων αποτελεί πvευματική ιδιοκτησία και απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή του συνόλου του με οπιοδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια της Διεύθυνσης. Για πληροφορίες: www.greekmushroomspawn.gr | Developed under the collaboration of internew